Neckline Facing Template / Acuan Leher FREE Download and print




Assalamualaikum!

FREE Download Acuan Leher!

Acuan leher ni saya selalu guna untuk jahit leher untuk semua baju saya. Mudah dan cepat! Sejak ada acuan leher ni saya dah tak lukis leher kat pola. Saya lukis atas fabrik ja. Tekap dan gunting atas fabrik dan interfacing. Mudah kan?


Macam ni Tekap & Gunting atas kain sahaja!




Leher baju ni saya guna acuan plus size! nampak tak dia macam labuh dan lebar sikit?
Saya rasa macam seksi! So saya guna untuk buat baju plus size ja. Kalau korang suka macam ni
boleh ja guna untuk size normal.


Klik Link di bawah untuk download acuan leher
Boleh print atas kertas A4

Neckline Facing Plus Size

leher ni saya guna acuan leher normal size tuh. okay tak? ada nampak beza tak? Yang ni nampak kecik sikit, Saya suka yang macam ni lagi! Anda?


Klik Link di bawah untuk download acuan leher
Boleh print atas kertas A4


Neckline Facing Normal Size 



CARA PENGGUNAAN ACUAN LEHER NIHOW TO SEW NECKLINE FACING 







Share this:

CONVERSATION

3 comments:

  1. Assalam,ada saiz standard utk leher kanak2 x? Tq idzyan

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam..yang kanak2 saya cuma jual..xdak yg free donwload rm30 1 set dewasa dan kanak2

      Delete
  2. Assalam,ada saiz standard utk leher kanak2 x? Tq idzyan

    ReplyDelete