Pola Kurung Side Peplum / Side peplum pattern


Hai 
Assalamualaikum 




Hasil Baju Yang dah siap 
baju ni kita letak peplum di tepi sebab tu nama nya side peplum

Untuk dapatkan radius kita tengok chart di bawah, ukur lilit kawasan yang kita nak letak peplum tuh 





====================
Tempahan Menjahit Online
====================
💙 Tempahan baju wanita & kanak-kanak SAHAJA
💛 Tempahan baju tunang & akad nikah
💜 Tempahan Raya Haji (Open)
💚 Harga upah bergantung pada design baju
💙 Tunjuk design dahulu & tanya berapa meter fabrik diperlukan
💜 Tempahan baju berpesak TIDAK diterima
💛 Ukuran Badan? Pilih standard size chart XS - 8XL dari saya ATAU pos baju kurung moden yg selesa dipakai

Klik link 👆 untuk terus direct whatsapp saya tanpa perlu save number! Senang kan? 😁


Share this:

CONVERSATION

0 comments:

Post a Comment